Digital samhandling

Enify & Teams er en perfekt kombinasjon for operasjonelle miljøer.

Å kombinere Enify & Teams skaper et kraftig verktøy for bedre samarbeid og situasjonsforståelse.


Å arbeide sammen uavhengig av hvor man er fysisk lokalisert og på tvers av selskap, blir mer og mer utbredt i dagens hektiske arbeidsmiljø. Utfordringen er å holde alle oppdatert når man har team spredt over hele verden. Heldigvis kan du ved å kombinere Enify og Teams lage et kraftig verktøy som fremmer samarbeid og delt situasjonsforståelse mellom eksterne team .

Teams er et viktig verktøy for uanstrengt samarbeid og filorganisering. Med svært gode løsninger for arkivering og stor lagringskapasitet gir den deg mulighet til å spore dokumenter nesten uten problemer. Å ha en enorm samling av filer kan imidlertid 
gjøre det vanskelig å finne den nyeste informasjonen du trenger. Heldigvis løser Enify dette problemet med et enkelt klikk, og gir deg umiddelbar tilgang til de nyeste filene.

Azure´s B2B direkte tilkoblingsfunksjon lar enkeltpersoner fra forskjellige organisasjoner samarbeide gjennom Teams ved å bruke personens egen påloggingsinformasjon. Bruk av denne funksjonaliteten betyr at 
team på tvers av selskaper ikke trenger å legges til som gjestebrukere, eller måtte bytte til hverandres organisasjoner når de samarbeider. Å la folk samarbeide uten å måtte endre pålogging forenkler prosessen med å dele ressurser og chatte umiddelbart med eksterne organisasjoner.

Enify, på den annen side, er et verktøy som hjelper deg med å finne, 
bruke og dele informasjon mens du bruker det tilgjengelige skjermmiljøet. 
Ved å kombinere de to verktøyene skaper du en effektiv drift som gjør at du kan jobbe mye mer sømløst.

En av hovedfordelene ved å bruke Enify og Teams sammen er enklere tilgang til informasjon. Med bare ett klikk kan Enify finne alt du trenger på tvers av underliggende systemer for å forberede deg til møter, gjennomføre møter og for å få en oppdatert situasjonsforståelse. Enify åpner systemene og plasserer informasjonen på de tilgjengelige skjermene dine, noe som gjør det enkelt å finne og bruke informasjonen du trenger.

Enify in Teams gir deg ett sted å finne, bruke og dele informasjon. Aktivering av denne funksjonen betyr at du enkelt kan dele skjerm ved hjelp av Teams og deretter bruke Enify til å bytte mellom ulikt informasjonsinnhold. Å jobbe på denne måten gjør det enkelt å samarbeide med teamet ditt og sikrer at alle er oppdatert.

En annen fordel med å bruke Enify og Teams sammen er at det kan redusere dobbeltarbeid. Ved å ha all informasjonen du trenger på ett sted, kan du unngå at flere teammedlemmer jobber med samme oppgave eller prosjekt. Teams fildeling kan hjelpe deg med å spare tid og ressurser og sikre at teamet ditt jobber effektivt.

Ved å bruke Enify og Teams sammen, kan du fjerne uproduktive møter. 
Med Enify kan du raskt finne informasjonen du trenger før et møte, noe som gjør det enklere å forberede og sikre at møtet blir produktivt. I tillegg kan du bruke Teams til å gjennomføre møtet, noe som gjør det enkelt å samarbeide med teamet ditt og sikre at alle har samme situasjonsforståelse.

For å oppsummere, Enify og Teams er en dynamisk duo som tar i bruk Azure´s B2B direkte tilkobling og Teams enestående lagringskapasitet. Når de brukes sammen, oppnår man effektivt samarbeid for fjernarbeid samt delt situasjonsforståelse. Kombinasjonen av disse verktøyene deg og ditt team tilgang til informasjon, 
eliminere overflødige oppgaver, minimere uproduktive møter og arbeide sammen på en effetkiv måte. Dra nytte av Enify og Teams for å oppleve fordelene de kan gi bedriften din.

Similar posts